4 nagyszerű frizura kisfiúknak

írta: Dömény Gabriella

2018.01.26

2 fiú édesanyjaként tudom, hogy néha a fiúk haja egyszerűen csak fésűért kiált. Azoknak a fiúknak, akik nemigen törődnek a hajukkal, vagy olyan sűrű a napirendjük, hogy a hajukra fordítandó idő egyszerűen nem fér bele, fontos, hogy olyan frizurát válasszunk, amely kevés karbantartást igényel.

A ma leggyakoribb formákat itt sorolom fel:

1. A gépi vágás

A rövid hajat a legkönnyebb rendben tartani, ez az ideális megoldás a soha meg nem álló, sportos srácoknak. Hogyan készül? Nincs szükség különösebb formázásra, esetleg adhatunk hozzá egy csepp formázókrémet a csinosabb megjelenés érdekében.

2. A tüskés

Igen gyorsan elkészülő fiúfrizura,tökéletes, amikor a gépi vágás kezd megnőni. Hogyan készül? Dolgozzunk hajzselét a hajba, kissé csúcsozzuk meg a fejtetőn, lapítsuk le kétoldalt. Ezzel kicsit vastagítjuk a textúrát de nem lesz „túl tökéletes” üzenete.

3. A tökéletes hosszan rétegzett vágás frufruval (a „szörfös”)

Ez az egyik leggyakrabban kért stílus a szalonjainkban.  Hogyan készül? egy diónyi méretű formázókrémet  dolgozzunk bele a hajba és ujjainkkal húzzuk formára. Ez egész napra tökéletes tartást ad.

4. A Mad Men frizura

Ez a sima és szofisztikált frizura tökéletes különleges alkalmakra, emlékeztet Don Draper-re (a Mad Men főhőse).  A fiatalember igen elegáns lesz, készen  a Madison Avenue-ra. Hogyan készül? három apró lépésben. Egy kevés formázókrémet dolgozzunk a hajba a szállasodozás megelőzésére, ezzel kissé meg is fényezzük a hajat. Egy fésű segítségével a választék rövidebb oldalán egyenesen lefelé fésüljük. A hosszabbik oldalon először kissé lefelé húzzuk a fésűt,majd a homlok közepe tájától újra felfelé, a maradék hajat a fül mögé igazítva.

 

Szükséges eszközök:

  • formázókrém
  • fésű

További cikkeink

minden jog fenntartva. © 2018 miss rose kft. design by tasnadi.

EN

webshop

üzleteink

blog

galéria

szülinap

rólunk

franchise

árak