Tincses sziget
Kapcsolat

Régóta tervezed gyerköcöd hajának levágatását?

Látod magad előtt, ahogy sírva fakad a sok idegen felnőtt láttán, és megijed a hajvágó olló látványától? Zavar, hogy gyermeked számára a felnőtt fodrász szék kényelmetlen? 

Otthon is egy küzdelem a hajmosás? Sokszor hallottad már: „annyúúúúúú, csííííííp!” Érdekelne egy olyan sampon, mellyel könnyedén ráveheted gyermekedet otthon is egy hajmosásra? 

Eddig te magad vágtad otthon csemetéd haját, de nem voltál megelégedve az eredménnyel? Keresel egy különleges helyet gyermeked szülinapjára? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy mostantól  ezek a gondjaid megszűnnek...

 

Hol volt, hol nem volt,

volt egyszer egy mesés és rejtelmes Sziget a nagy Rózsakert Bevásárlóközpontban, ahol a gyerekek vidáman, sírás nélkül vállalták be a Nagy Frizura átalakítást, ahol öröm volt beülni a meseautóba, ahol a játéké volt  a főszerep, ahol az órák perceknek tűntek és ahol végre nyugalomban levághatták a Gyerek haját... 

De már ez már nem mese, mert ez a Tincses Sziget, a jövő gyermekfodrászata - a jelenben. Ott, és amikor a mindennapok során órákig győzködjük szemünk fényeit: elérkezett, itt az ideje, hogy kiláss a hajad alól, megyünk a fodrászhoz!

És a gyerek, - néha teli szorongásokkal- útra kel a nagy kaland felé... aztán megtörténik a csoda – nincs többé szorongás, a hangulat vidám, a gyerkőc megkapja a régóta várt, viselhető, sőt kifejezetten "menő", trendi, egyénre szabott frizuráját... és végre Te is boldog leszel. S a meséből csoda lesz, és mindezt egy élmény adta, a gyerekek kedvenc játszótere, a Tincses Sziget gyermek élmény fodrászat.Szeretnél egy sampont, amellyel játék a hajmosás?

A Cricle of Friends gyermek kozmetikumok kizárólag a legjobb minőségű összetevőkből készülnek. Gazdagon tartalmaznak növénykivonatokat, vitaminokat, anti-oxidánsokat, ráadásul mindegyik gyümölccsel teli, tehát az illatukat is imádni fogjátok, amikor a samponnal a lurkók haját kényeztetitek. Kifejezetten az érzékeny gyermeki bőr ápolására fejlesztették ki a termékeket, ezért nem tartalmaznak SLS-t és könnyezés sincsen. A Cricle of Friends gyermek kozmetikumok használata praktikus csomagolásuknak köszönhetően a legkisebbek számára is szó szerint “gyerekjáték”! A flakonok színesek, mókásak, róluk gyermekek mosolyognak ránk a világ legkülönbözőbb tájairól, akik hazájuk bemutatásával a szórakoztatás mellett toleranciára és elfogadásra is tanítanak. Ezzel a színes kis gyereksereggel a fürdés és testápolás az egész család számára szórakoztatóvá és még játékosabbá válik!

Felkeltettük az érdeklődésed? A Cricle of Friends gyermek kozmetikumok megvásárolhatók webáruházunkban, utánvételes házhozszállítással, illetőleg szalonunkban, valamint a termékeinket forgalmazó partnereinknél.

Nem állatokon tesztelt - hanem szülők által!

Csak természetesen!

Próbáljátok ki legújabb bio termékeinket az Organics családot, melyek
kizárólag ellenőrzött minőségű, természetes alapanyagokból készültek.
Ekcémás és érzékeny bőrre kifejezetten ajánlott. Paraben, petróleum,
szulfát és illatanyag mentes.
Elsö találkozás az ollóval - avagy a felhötlen fodrászkodás fortélyai

  • Érdemes bejelentkezni telefonon, hogy biztosan legyen helyetek.

  • Indulás előtt nézzétek meg a képeket az üzletről, így nem lesz idegen számára a hely ahová jöttök.

  • Nyugodtan gyertek korábban, így hajvágás előtt felfedezhetitek az üzletet, megfigyelhettek másokat hajvágás közben és lesz idő egy kis játékra is.

  • Lehetőleg kipihenten érkezzetek, sokkal nyugodtabban fogja viselni az első „megpróbáltatást”, és tényleg egy élmény lesz számára a hajvágás!

  • Az is fontos, hogy tele legyen a pocija, üres, korgó gyomorral nehéz lesz nyugodtan kibírni a fodrászkodást.

  • Ajánlott egy váltó pólót hozni a gyerkőcnek, még a beterítő kendő sem tud teljesen megvédeni attól, hogy egy izgő-mozgó kisgyerek ne legyen hajas és ne viszkedjen haza nem értek.

  • Ha van kedvenc játéka, egy plüssállata, amit szívesen elhozna magával, vagy mesefilme, amit szeretne nézni hajvágás közben, ezt ne hagyjátok otthon, sokat segíthet!

  • Ha fáradt vagy beteg, inkább várjatok a hajvágással!

  • A megérdemelt jutalmazás sem maradhat el! Hajvágás után egy pici kis ajándék, amire gyermeked már régóta vágyik, csodákra képes.Oklevél az elsö hajvágásról

Minden hozzánk ellátogató Tincses Sziget-lakónk – amennyiben élete első "frizurája"
nálunk készül – oklevelet kap hajvágása alatt tanúsított bátorságáról, mellyel 
együtt a levágott tincsét is hazaviheti. Remek ajándék szülőknek, nagyszülőknek.Árak

Első hajvágás ajándék oklevéllel + hajtinccsel
(0-4 éves korig)
2.800.- Ft
Hajvágás 0-4 éves korig 3.200.- Ft
Mosás, hajvágás, szárítás, fésülés 4 éves kor felett  
rövid haj 4.200.- Ft
vállig érő, vagy annál hosszabb haj 4.700.- Ft
Mosás, szárítás lányoknak 3.200.- Ft
Mosás, szárítás fiúknak 2.400.- Ft
Gépi hajvágás 2.900.- Ft
Frufru vágás 1.600.- Ft
Kieg.szolg: fonás, vasalás, loknizás, konty 2.300 - 4.000.- Ft
Testvérkedvezmények:  ajándék kupon 200  - 400.- Ft
Happy Hours: hétfőtől-péntekig 12-15 óra között 15 % kedvezmény


A fenti árak az Áfa-t tartalmazzák.


Elérhetöség

1026 Budapest, Gábor Áron utca 74-78/a.
Rózsakert Bevásárlóközpont -1-es szintje

Telefon: 06 20 33 22 333

Email címünk: info@tincses-sziget.hu

Szalonunk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 10.00 - 20.00 óráig
Szombaton: 09.00 - 19.00 óráig
Vasárnap: 09.00 - 16.00 óráig

 

  

Nyereményjáték

Regisztrálj hírlevelünkre, és amellett, hogy elsőként
értesülhetsz újdonságainkról és akcióinkról, megnyerhetsz  
egy gyümölcsös illatú Circle of Friends terméket.

Facebook