Tincses sziget
Kapcsolat

A frizurakészítés mesterei

Móni

"Sziasztok, Móni vagyok.

Mostantól "gyerekjáték"
lesz a hajvágás! Minden tudásomat és tapaszta-
latomat bevetem annak érdekében, hogy a kis vendégek kedve és frizurája egyaránt jó legyen."

 

Niki

"Sziasztok, Nikinek hívnak.

Kedvenc időtöltésem vagány frizurát varázsolni
a gyerkőcöknek. Örömmel tölt el, amikor látom az elégedett mosolyt kis vendégeim arcán."Neked egy tincs, neki nagy kincs!

Tisztelt Támogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Neked egy tincs, Neki nagy kincs” elnevezésű hajadományozási programunk rendkívül népszerű volt. Felhívásunkra számos felajánlás érkezett hazánkból és a határainkon túlról is. Önzetlen segítségüket ezúton is köszönjük!
Az eddig levágott hajtincsekből valamennyi parókát kérő gyermek és fiatal kérését teljesíteni tudjuk, ezért a jelenleg rendelkezésünkre álló hajmennyiség teljes felhasználásáig a levágott tincsek fogadása szünetel nálunk, és a Gyermekrák Alapítványnál is. (2016.10.24.)


A Gyermekrák Alapítvánnyal közös hajadományozási programunknak a „Neked egy tincs, neki nagy kincs!” nevet adtuk, utalva ezzel arra, hogy sokan nem is gondolják, hogy a levágásra szánt hajtincsük egy beteg gyerek számára nagy segítség lehet. A rákbetegséggel küzdő gyermekek sajnos nagyon sok fizikális és lelki megpróbáltatáson esnek át, a kezelések következtében elveszített haj minden bizonnyal nem a legnagyobb, de mégis komoly lelki trauma a számukra. Hogy a Tincses Sziget is elősegíthesse a rákbeteg gyerekek lelki gyógyulását... tovább »Szülinap

 

Tartsd nálunk a szülinapodat! Egy tuti buli hely a városban! Nálunk megvalósíthatod minden álmodat: lehetsz mesebeli királylány, elegáns tündér, vagy rettenthetetlen kalózkapitány. Legjobb barátaid ámulni fognak a Tincses Sziget által alkotott frizurádon.

Amit nyújtunk:

  • Egy felejthetetlen élmény, fergeteges hangulat

  • Szülinapi dekoráció

  • Trendi frizurák

  • Arcfestés és „mini-kűr”

  • Szebbnél szebb jelmezek

  • Kreatív játékok

  • Ropogtatnivaló, üdítők

  • Lányoknak ajándék tiara

 

Nektek mindössze a szülinapi tortát kell hoznotok… és persze a barátokat! És ami a legfontosabb: a szülők”kimenőt” kapnak két és fél órára! Amíg Te a barátaiddal bulizol, szüleid gondoskodhatnak szülinapi ajándékodról! Legalább 10-en gyertek és a Te részvételi díjad a mi ajándékunk!Videók - nézz körül nálunkTincses Sziget a médiában


nlcafe cikk, 2018. január 28. a teljes cikk itt olvasható »

Egy mesés fodrászat, ahonnan haza se akarnak menni a gyerekek ...
Celebek a Tincses-szigetben:

Hazai hírességek és gyermekeik voltak hivatalosak a Tincses Sziget fodrászatba, egy különleges mesepartira.

"A Tincses Sziget bulija után nehéz este várhatott a szülőkre, mert minden gyermek ragaszkodott újdonsült frizurájához "

Story

Smile Party:

A Smile lufi bolt nyárköszöntő gyerekpartiján a rockerpapák kicsinyei kipróbálhatták, hogy kell koktélt keverni, tetoválást készíteni és menő frizurát is kaptak.