Több mint 10 éve, minden a tincses szigetben töltött pillanattal egyre többet tudunk a hajápolásról. A legtöbb fodrászatban ugyanazt a sampont vagy kondicionálót használják a gyerekek hajára, mint a felnőttekére. Mivel a gyerekek fejbőre jóval érzékenyebb, mint a felnőtteké, ezért mi kifejezetten arra törekedtünk, hogy csak gyermekek számára kifejlesztett termékeket használjunk.  Ugyanilyen fontos a gyerekek számára egy-egy új frizura elkészítése. Ezekben a témákban szeretnénk segítséget nyújtani a blogban, mely folyamatosan bővül. Reméljük segítségedre lehetünk ebben is.

Amit tudunk, szívesen megosztjuk veled is: olvasd el. Tőlünk, neked, szeretettel.

tincses sziget frizura fiúknak

4 nagyszerű frizura kisfiúknak

2 fiú édesanyjaként tudom, hogy néha a fiúk haja egyszerűen csak fésűért kiált. Azoknak a fiúknak, akik nemigen törődnek a hajukkal, vagy olyan sűrű a napirendjük, hogy a hajukra fordítandó idő egyszerűen nem fér bele, fontos, hogy olyan frizurát válasszunk, amely kevés karbantartást igényel.

tovább

tincses sziget gödöllő nyitó buli

gödöllői nyitóbuli

Amióta a tincses sziget gyermek élményfodrászat megnyitott Budán, megszámlálhatatlanul sok csodaszép gyerek tincseit igazítottuk helyre: azért, hogy még édesebbé varázsoljuk őket.

tovább

cikkeink

minden jog fenntartva. © 2017 miss rose kft. design by tasnadi.

tincses sziget első hajvágás
tincses sziget göndör haj kifésülés

Mióta az elmúlt 10 évben gyermek hajvágó szalonok tulajdonosa vagyok, szülők ezrei hozták el hozzánk gyermekeiket az első hajvágásra. Mivel ez egy annyira emlékezetes esemény, és sokszor érzelmekkel telített, összeállítottam egy listát néhány kipróbált tippemmel, amelyek segíthetnek felkészülni a nagy napra. Hogyan lesz az első hajvágás mókás és könnyű?

Rengeteg kérdést kapunk a göndör haj gondozásával kapcsolatban. Hogyan akadályozzuk meg a fürtösödést? Hogyan tartjuk karban a gubancolódást? Milyen termékeket használjunk? Mint olyan valaki, akinek végül sikerült elfogadnia göndör haját, én tudok segíteni.

tippek gyermeked első hajvágásához

göndör haj kifésülése

tovább

tovább

webshop

blog

franchise

szülinap

tincses sziget első hajvágás
tincses sziget göndör haj kifésülés
tincses sziget frizura fiúknak
tincses sziget gödöllő nyitó buli