gödöllői nyitóbuli

írta: Dömény Gabriella

2018.01.04.

Amióta a tincses sziget élményfodrászat megnyitott Budán, megszámlálhatatlanul sok csodaszép gyerek tincseit igazítottuk helyre: azért, hogy még édesebbé varázsoljuk őket.

10 év rengeteg idő, mégis a mai napig  minden nap többször tapasztaljuk, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy a gyerekek a tincses sziget biztosította vidám és mókás környezetében vannak a hajvágás előtt, alatt és után is: így a fodrászat egy kellemes élménnyé válik.

 

A Tincsesben kedves, mosolygós és szakmailag felkészült fodrászok foglalkoznak a gyerekekkel és csakis gyerekbarát termékekkel dolgozunk. Nálunk élmény a fodrászat: a gyerekek kisautóban ülve, mesenézés közben kapnak csodás, új frizurát, nem csoda, hogy Budapest minden részéről, sőt még vidékről is érkeztek hozzánk szülők gyermekükkel és az utóbbi időben egyre többször tették fel nekünk a kérdést, hogy más városban is van-e tincses sziget gyermekfodrászat.

 

Eddig, nem volt.

Eddig csak annyit tudtunk válaszolni, hogy terveinkben van más városban is franchise üzlet nyitása, de most már örömmel mondhatjuk el, hogy megnyílt első franchise üzletünk Gödöllőn!

A gödöllői tincses sziget élményfodrászat 2017. november vége óta várja kis vendégeit. Minden nap újabb kaland, újabb gyerek ül be mosolyogva a kisautóba és tér haza csodás, cuki frizurával tőlünk.

A gödöllői gyermekfodrászatunk hivatalos megnyitóján Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is részt vett 3 kislányával, akik mindhárman nagyon élvezték a Tincses hangulatát. A gödöllői tincses mozgalmas mindennapjait a facebook oldalon is követheted, sőt itt akár be is jelentkezhetsz Te is gyermekeddel. Nálunk mindig van valami újdonság, gyere, tarts velünk Te is! Várunk Téged is szeretettel!

 

További cikkeink

minden jog fenntartva. © 2018 miss rose kft. design by tasnadi.

EN

webshop

üzleteink

blog

galéria

szülinap

rólunk

franchise

árak